Monday 17 March 2008

Στα… πόδια του

Το απόλυτο, δηλαδή πέντε νίκες σε ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια, θέλει ο Ολυμπιακός για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση οι Πειραιώτες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη. "Πλέον, είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος", δήλωσε ο Λεντέσμα. Ικανοποίηση Σεγούρα για την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και παρατηρήσεις. Επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για Γκαλέτι και Ραούλ Μπράβο. Ατομικό ο Άντζας, χάνει το ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή ο Τοροσίδης.

Προβάδισμα για τίτλο

Η ήττα του Παναθηναϊκού στα Πηγάδια από την Ξάνθη, ήχησε ευχάριστα στα αφτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά μετά το πέρας της 25ης αγωνιστικής βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με διαφορά δύο βαθμών από το «τριφύλλι» και πέντε από την ΑΕΚ. Ωστόσο, στο λιμάνι θέλουν πέντε νίκες στα εναπομείναντα ματς για να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τίτλο.

Κανονικά Γκαλέτι και Μπράβο

Ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα περίμεναν τον Χοσέ Σεγούρα μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής. Γκαλέτι και Ραούλ Μπράβο προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όχι όμως Τοροσίδης και Άντζας. Ο πρώτος δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λεντέσμα: «Κοντά στον τίτλο»

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Κριστιάν Λεντέσμα. «Βλέπω τους παίκτες με τρομερή όρεξη. Γνωρίζουμε ότι μένει λίγος χρόνος. Πλέον, είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’ αυτό». Αναφορικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία από τον Σεγούρα, τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητάει ο προπονητής. Να παίξουμε με τον τρόπο που θέλει και να ζήσουμε το παρόν, ακόμη περισσότερο τώρα που φτάνουμε στο τέλος».

No comments: