Monday 17 March 2008

Εισιτήρια… τέλος!


Όποιος πρόλαβε εισιτήρια είδε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας. Λίγα αποδείχτηκαν τα 500 κομμάτια που έθεσε σε κυκλοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η πειραϊκή ΚΑΕ, για να ικανοποιήσει τις μεγάλες ανάγκες των φίλων της ομάδας. Όλα συνηγορούν στο ότι την Πέμπτη το ΣΕΦ, θα φορέσει τα γιορτινά του και θα θυμίσει παλιές εποχές, όταν το sold out ήταν συχνό φαινόμενο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα 500 εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός - Ρεάλ που διατίθενται μέσω του νέου συστήματος ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων εξαντλήθηκαν μέσα σε μια ώρα. Πλέον, για τον συγκεκριμένο αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ και από την Τετάρτη 19/3 από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

Από το site της ομάδας θα διατίθενται πλέον εισιτήρια για τους ερχόμενους αγώνες της ομάδας μας. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη τους και τους περιμένει πλέον την Πέμπτη στον μεγάλο αγώνα με την ΡΕΑΛ.

No comments: