Sunday 23 March 2008

Νίκη και μόνο νίκη στη Λιβαδειά

Νίκη και μόνο νίκη στη Λιβαδειά... Αυτό είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό, που, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, έχει "χρυσή" ευκαιρία να ξεφύγει από τον Παναθηναϊκό με τέσσερις βαθμούς διαφορά και να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο αγώνας με τον Λεβαδειακό μόνο εύκολος δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό, όπως έντεχνα παρουσιάζεται την τελευταία εβδομάδα, σε μία προπαγάνδα που έχει στηθεί γύρω από την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, οι οποίοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό και μόνο αδιάφοροι δεν θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Την Κυριακή (23/3, 16:45, ALPHA), οι ερυθρόλευκοι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και η νίκη είναι αυτοσκοπός για τους Πειραιώτες, που θέλουν να αποδείξουν ακόμα μία φορά πως ξέρουν να αντέχουν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Τα πράγματα είναι απλά... Νίκη κόντρα στους πράσινους και η διαφορά θα αυξηθεί στο +4.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αγωνιστούν με σοβαρότητα, συγκέντρωση και προσοχή, να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να κάνουν το καθήκον τους μέσα στο γήπεδο. Αυτή η ευκαιρία, δεν γίνεται να πάει... στράφι και να πεταχτεί στα σκουπίδια. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης. H ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Mε φουλ επιθετικό σχήμα
Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Χοσέ Σεγκούρα για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3, έχοντας από τη μέση και μπροστά ποδοσφαιριστές με επιθετικές αρετές. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο τη νίκη και αν είναι εύκολο να "καθαρίσουν" από νωρίς με την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Νικοπολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, να αποτελείται από τους Πάντο, Άντζα, Σέζαρ, Λεονάρντο. Ο Στολτίδης θα είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος, με τους Μπελούτσι και Τζόρτζεβιτς μπροστά στον "Ιέρο" (δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα), ενώ στην επίθεση η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Κοβάτσεβιτς (κορυφή), Γκαλέτι (δεξιά) και Σίσιτς (αριστερά).

Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε πολύ στην τακτική στις τελευταίες ημέρες και περιμένει να δει από την ομάδα του ένα ακόμα πιο βελτιωμένο πρόσωπο, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις στις οποίες κάθισε στον ερυθρόλευκο πάγκο (με Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και Ηρακλή στο κύπελλο).

Η αποστολή
Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, με την προπόνηση που έγινε στις 15:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Τοροσίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Παπαδόπουλος ένιωσε μία ενόχληση στο γόνατο και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Οι τρεις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο τιμωρημένος Λεντέσμα.

Μετά την προπόνηση, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Άντζας, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Σέζαρ, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Κωνσταντίνου, Κοβάτσεβιτς, Λεονάρντο, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νούνιες, Πάντος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης, Ζεβλάκοβ.

No comments: